Lunchen is iets waar ik echt van kan genieten. Ik neem graag de tijd om wat lekkers te maken. Daarnaast is het ook nog eens heerlijk om buiten te kunnen lunchen nu het steeds lekkerder weer wordt. Soms doe ik dat thuis maar soms is het ook wel relaxed om dat op een terrasje te doen. Ik probeer elke dag wat anders te lunchen omdat ik snel verveeld raak van eentonig eten. Ik hoop dat ik jullie hiermee ook wat inspiratie kan geven!
♥ Maandag
Na een luierochtendje heb ik een simpele lunch gemaakt voordat ik moest werken. Ik heb twee boterhammen gepakt met Pindakaas Crunch en hagelslag en nog één met kaas. Simpel maar altijd lekker!
♥ Dinsdag
Vandaag zijn we een dagje op pad en hebben we een broodje gehaald bij de La Place. Ik ben dol op hun roomkaas en hierbij dronk ik een grote aardbeiensmoothie.
♥ Woensdag
Vandaag had ik met een vriendin afgesproken in Utrecht. Het was heerlijk weer dus we hadden geluncht op een terrasje. Ik nam een SeaSandwich, dus een Club Sandwich maar dan met gerookte zalm en garnaaltjes. Daarbij kregen we ook frietjes.
♥ Donderdag
Ik kon niet kiezen tussen hartig of zoet dus had ik mijn broodje gesneden in twee. De ene kant heb ik belegd met paté en tomaatjes en de ander met Pindakaas Crunch en hagelslag. Daarna had ik nog een wat watermeloen gegeten.
♥ Vrijdag
Ook vandaag kon ik niet kiezen tussen verschillende soorten beleg dus had ik mijn stokbroodje wederom gedeeld door twee zodat ik elk met iets anders kon beleggen. De één was met tapenade, ham en cherrytomaatjes en de ander met rosbief en cherrytomaatjes.
♥ Zaterdag
Vandaag kwam mijn moeder lunchen en had ik eitjes gebakken. Ik had daar nog wat ham bij gedaan en nam daarnaast nog wat cherrytomaatjes. Dat maakt het wat frisser.
♥ Zondag
Gisteravond had ik te veel pastasalade gemaakt, dus had ik vandaag wat voor de lunch over. Vaak vind ik het de volgende dag nog lekkerder! Dit keer had ik het gemaakt met cherrytomaatjes, garnaaltjes en pesto.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken in mijn weekje en dat jullie er wat inspiratie uit konden halen. De ene keer kan je er iets meer tijd voor nemen dan de andere keer, zolang het maar smaakt! Mocht je twijfels hebben over de hoeveelheden en hier iets over kwijt willen, lees eerst eens deze blog. Tot de volgende keer!
♥
Geef een reactie