Dit is echt één van mijn lievelingspasta’s. En mocht ik hem zat worden, dan varieër ik er een beetje mee. Dan doe ik er paprika in, in plaats van tomaatjes, maar je kunt er ook kip of olijven doorheen mixen. Het recept hieronder is een heerlijke pesto pasta zoals ik hem het liefste eet! De pasta is ook lekker als lunch!
Nodig?
- Courgette
- Knoflook
- Olijfolie
- Champignons
- Roma- of Cherrytomaatjes
- Rucola
- Pasta
- Parmezaanse kaas
- Eventueel pijnboompitjes
- Zakje Pesto Mild Pastasaus van Grand’Italia
Hoe?
Zet een pan met water op het vuur voor de pasta. Als het water kookt, voeg dan de pasta toe en laat deze koken terwijl je de groenten klaarmaakt. Snijd de courgette, tomaatjes en champignons in blokjes en plakjes. Bak de champignons en courgette een paar minuutjes in olijfolie. Voeg hier een paar teentjes knoflook toe.
Als de pasta gaar is, giet je deze af en gooi je deze bij de groenten in de pan. Voeg hieraan de Pesto Mild pastasaus toe en roer alles door elkaar heen. Serveer de pasta met de gehalveerde tomaatjes, pijnboompitjes, de rucola en Parmezaanse kaas.
Smullen maar!
Geef een reactie