Een kerstrecept voor als je alleen eet | VLOGMAS

Na een lange werkdag was ik behoorlijk moe en het liefst direct mijn bed ingedoken. Maar juist op dit soort dagen, vind ik het belangrijk om moeite voor mezelf te doen. En dus dook ik de keuken in voor een snel maar heerlijk kerstreceptje. Want met Kerstmis hoef je echt niet altijd lang in de keuken te staan om iets lekkers op tafel te toveren. 

Wat is vlogmas? Vlogmas is inmiddels een ware YouTube-traditie waarmee de dagen tot en met kerst worden afgeteld met vlogs. Een soort adventskalender van video’s eigenlijk. En ook wij doen daar dit jaar gezellig aan mee. Van even zitten voor serieuze gesprekken tot gezellig samen de dag doorkomen en samen koekjes bakken. 

 

Hoe is alleen eten voor jou?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Anne

Geschreven door Anne

Reacties

10 reacties op “Een kerstrecept voor als je alleen eet | VLOGMAS”

  1. wat goed en ook hier doe ik dat toch maar wel even koken. Jammer dat er vandaag geen dagje mee eten was. Hoop dat die nog komt en zou fijn zijn daar weer wat langere van te zien ipv vijf minuten. #tip

  2. Leuk idee om feestelijke recepten voor als je alleen bent te delen. 🙂
    En het ziet er heerlijk uit! Maar in m’n eentje 9 (!) plakken bladerdeeg opeten voor één maaltijd, dat zie ik mezelf nog niet zo snel doen. Ik zou hem wat compacter maken, minder bladerdeeg en de ingredienten wat dichter op elkaar.
    Is dat overigens geitenkaas wat je er na 10 minuten op doet?

    1. mozarella bolletjes volgens mij

      1. Mozzarella bolletjes zijn volgens mij wat groter. Ik denk zelf dat geitenkaas qua smaak beter zal passen bij bieten ook, maar dat weet ik niet zeker, vandaar ook de vraag.
        De boodschappen komen bij de AH vandaan, dus ik gok op de milde geitenkaas pearls van Bettine. 😉

        1. Haha zo, scherp. Klopt inderdaad 😉

  3. Bedankt voor je recept!!

  4. Oeeeh LEKKER! Goed idee

  5. Wat fijn deze video en de tips!
    Dank je wel Anne 🙂

    1. Ah fijn om te horen ♥

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *