Toen ik een paar weekjes geleden in de supermarkt liep viel mijn oog op nieuwe kruidenzakjes van Verstegen. Eén van de kruidenvarianten was Spaande Tortilla. Nou houd ik wel van een eitje, dus leek het me best leuk om eens zelf Spaande Tortilla te maken. Het zag er op de verpakking erg lekker uit en het leek bovendien ook best simpel. Ik heb de kruiden dus gekocht, samen met de benodigde ingrediënten die op de achterkant van het zakje stonden. Eenmaal bereid bleek de tortilla ontzettend lekker en daarom deel ik het recept graag met jullie.
Het volgende heb je nodig:
- Vier eitjes
- Uitje
- Zakje tortilla kruiden Verstegen
- Paprika
- Verse spinazie
- Aardappelschijfjes
- 250 ml crème fraiche
Wat je dan moet doen:
Bak de aardappelschijfjes samen met de paprika en het uitje in een pan. Bak in een andere pan de spinazie. Voeg dit hierna samen. Kluts nu de vier eitjes door elkaar in een bakje. Voeg de crème fraiche toe en de kruiden. Vet een ovenschaal in met boter. Doe hier de groentes en aardappelschrijfjes in en giet hierover het eimengsel. Nu is het tijd om de schaal in een voorverwarmde oven te zetten (ongeveer 200 graden). De tortilla moet nu ongeveer 20 minuutjes in de oven, tot hij lekker stevig is.
Geniet ervan ♥
Geef een reactie