Lekker broodje pesto, kaas en tomaat

Ik mag tussen de middag als ik thuis werk, graag iets lekkers voor mezelf maken. De afgelopen weken geniet ik van aardbeitjes op brood. En ook een lekkere tosti met ananas mag ik graag maken. Deze week heb ik weer eens wat anders gemaakt. Ik ben dol op pesto, dus tijd voor pesto op een broodje! Ik moet erbij zeggen dat het broodje net wat lekkerder zou zijn geweest als ik in plaats van normale kaas, mozarella had gebruikt.

Wat heb je nodig?

  • Een potje pesto
  • Italiaanse Kruiden
  • 1 tomaatje
  • kaas
  • een hard broodje 🙂

Besmeer het broodje met pesto

Leg dan de tomaat in stukjes op het broodje

Voeg wat Italiaanse kruiden toe

Kaas erop (beter is dus Mozarella)

& de oven in!
Even wachten totdat de kaas is gesmolten

en smullen maar!

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

14 reacties op “Lekker broodje pesto, kaas en tomaat”

  1. Ahw dit maakte ik eerder bijna altijd voor mezelf als ik uit school kwam.. 1 of 2 mais pistoletjes (lag aan het tijdstip haha) met pesto en kaas en tomaat en kruiden. Heb dat echt zoooooooooo veel gedaan want ik vond het zo lekker, hihi. Snel maar weer eens een keertje doen!

  2. dit deed ik laatst met verse kruiden en zelfgemaakte pesto 🙂

  3. mjum!! dit soort broodjes hebben ze bij ons op school ook altijd, en die lopen goed!!!

  4. Die heb ik laatst een keer bij de bakkerbart gegeten (met mozarella)
    echt lekker! ga ik zeker zelf ook eens maken. alleen dan niet in de oven want die bezit ik niet haha

  5. Oeh klinkt onwijs lekker! Mooie variatie om eens te proberen, ga ik zeker doen 🙂

  6. Ziet er lekker uit!

  7. Njummm! I love mozarella 😀

  8. Woei You Go with a pan-Yessie- Scarlet a la Pesto -Yo!

  9. heb nog nooit pesto gegeten en durf niet echt nieuwe dingen te proberen nu

  10. lekker! neem het inderdaad altijd met mozzarella!

    hmmmmm,…

  11. idd heel lekker!
    wat ook lekker is: pasta met tomaat, pesto en mozzarella

  12. ik maak hem nu maar doe er ook nog beetje ham op 😀

  13. Je kunt ‘m ook maken met een Italiaanse bol, althans, zo deed ik het op mijn werk. Daar zitten van zichzelf al wat kruiden in en dat maakt ‘t echt heel lekker!

  14. Hier was ik voor de es wel zo dol op.. maakte ik altijd met me ex, lekkerr 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *