Ontbijten; ik probeer er steeds meer variatie in aan te brengen. Mijn ‘go to’-ontbijt is meestal yoghurt met granola en fruit of brinta, maar daar kan je gelukkig ook lekker mee variëren. Ben je benieuwd hoe ik dat zo in een week doe? Kijk vooral verder, hopelijk kan je er wat inspiratie uithalen!
Maandag
Koffie, brinta gemaakt met amandelmelk, pindakaas en koekkruiden. Dat is het recept voor vanochtend. Ik at er ook nog een banaan bij.
Dinsdag
Op de dinsdag haal ik meestal onderweg iets te eten. Vandaag bestelde ik koffie (flat white), een mueslibol met kaas en een koffiebroodje.
Woensdag
Tijd voor yoghurt. Ik wissel hierin af tussen biologische volle yoghurt of Alpro, net waar ik zin in heb of wat in de aanbieding is. Vandaag eet ik volle yoghurt met maple syrup, pecannoten, een peer en wat granola. Oh ja, en koffie ernaast.
Donderdag
Hetzelfde menu als gisteren: koffie, yoghurt en Fiep.
Vrijdag
Weer yoghurt, maar dit keer met stukken oreo’s er doorheen.
Zaterdag
Terug naar de brinta. Dit keer met appel en walnoten erbij. Geen Fiep, wel koffie.
Zondag
Vandaag geen brinta of yoghurt. Mijn vriend en ik maken een heerlijke plank vol olijven, artisjokken, mozzarella en geroosterd brood met een omelet. Heerlijk, zo’n vrije zondag!
Ontbijt jij vaak hetzelfde? Of wissel je ook graag?
Geef een reactie