Laatst was ik met deze dame op de foto in de supermarkt… en waar viel mijn oog op: Ovomaltine Crunchy! Nou ken ik de naam Ovomaltine eigenlijk alleen van de aanmaakpoeder chocolademelk, dus dit was iets totaal nieuws voor mij. Later bleek mijn alleswetende broer dit potje al een jaar te kennen, maar a la… persoonlijk vond ik het nog wel een blogje waard!
Het is trouwens wel een duur potje pasta, want de prijs zit rond de 2,50 euro. Anyway, het is een lekkere smeuiige pasta met crunchy stukjes Ovomaltine…YUM volgens kenners 😉
En je kan het op meer manieren gebruiken als enkel op je brood smeren. Op de site van Ovo staan namelijk een paar leuke recepten. Eén ervan is Ovomaltine Mousse.
How to make? Neem:
- 220 gram ovo crunchy
- 6 eiwitten
- Ovo poeder ter versiering
Laat de pasta au bain marie (google maar) smelten op een laag vuurtje. Voeg hierna de 6 opgeklopte eiwitten eraan toe. Laat dit geheel een paar uurtjes in de koelkast rusten…
en dan…. OMG…;)
Wil je meer weten over Ovomaltine en de andere produkten die ze ook hebben, kijk dan eens op hun hyperflashy website
Iets voor jou?
Geef een reactie