Pasta van Anne

Vandaag moest ik werken en ik had geen idee wat ik moest koken. Ik zocht naar een makkelijk recept voor een persoon maar eigenlijk had ik nergens zin in. Toen heb ik zelf maar iets bedacht! Het smaakte erg goed en wil het graag met jullie delen. Hier onder vind je het recept voor 4 personen, maar het fijne van dit recept is dat je het heel makkelijk voor één persoon kan maken.

Ingrediënten:

  • 400 gram kip (of vegetarische desblokjes)
  • 300 gram fusilli (een andere pasta kan natuurlijk ook, maar let op de kooktijd!)
  • 200 gram philadelphia naturel
  • 100 ml melk
  • 2 uien (gemiddelde grootte)
  • doos van 400 gram champignons of paddenstoelenmix
  • boter om in te bakken
  • zout, peper

 

Bereidingswijze:

  • Snijd de kip, de champignons en de ui in stukjes. Kook de pasta.
  • Verwarm de boter in een ruime koekenpan of hapjespan en bak de kip, de
  • ui en de champignon gaar.
  • Als de kip, champignons en de ui gaar zijn doe je de philadelphia en de
  • melk erbij. Laat de philadelphia al roerend opwarmen en smelten.
  • Kruid je sausje met zout en peper.
  • Meng de pasta met je saus. 

 

Tips:
* Een wit wijntje smaakt hier heerlijk bij!
* Knoflook smaakt hier erg lekker door. Of je garneert het geheel na het opscheppen met peterselie en/of ringetjes bosui!

Eet Smakelijk!

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

8 reacties op “Pasta van Anne”

  1. lijkt een klein beetje op pasta alla anna

  2. Wij eten het meestal alleen met champignons. Heel lekker!

  3. niet voedzaam 😉

  4. Kan wel lekker zijn denk ik, maar vreselijk kleurloos

  5. xXxpaula: je hebt ook gekleurde pasta en je kan er altijd groeten bij doen.

  6. ik maak altijd pasa a la anna dat is eerst room koken en dan boursin fijne kruiden erbij dan kan je kiezen zalm of kip of quorn ( hier altijd 4xzalm 1x quorn) dn nog courgette en champignon en natuurlijk pasta 😀

  7. Kan ook met avocado erbij..Mmmm!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *