Q&A met Marli

Niemand minder dan teamlid Marli kwam langs op ons Proud-kantoor. En omdat Marli normaal gesproken alleen maar vanuit huis werkt, leek dit ons een uitgelezen kans om samen een Q&A-video op te nemen. We bespreken serieuze vragen, zoals de afweging om met een collega te praten over het feit dat je een eetstoornis hebt of hebt gehad. We denken terug aan hoe wij onze eerste therapiesessie of intake bij een klinische opname hebben voorbereid en welke tips we vandaag de dag daarover zouden meegeven. Maar ook kletsen we gezellig over onze lievelingskeuken en waar we naar uitkijken in 2024. En natuurlijk hebben we wat dat betreft, ook een vraag voor jou!

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A’s en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

12 reacties op “Q&A met Marli”

  1. Wat leuk Marli en Irene, een video zo samen! Mooi dat jullie in 2024 willen voortzetten wat er nu al is. 🙂

    Ik kijk uit naar de natuur die weer gaat opbloeien in de komende maanden. Daarmee "zijn" voelt als rijkdom. Het buitenleven als het weer wat warmer wordt.

    En op persoonlijk vlak wat stappen in het inzetten van ervaringsdeskundigheid. Mijn hart hierin volgen en het desondangst doen. Misschien nog een mooie opleiding volgen en gelijkgestemden ontmoeten.

    1. Wat supermooi Juul! ♥

  2. Leuk duo, soepel gesprek, goede dynamiek; vaker doen!
    @ 04:50
    Toen ik nog vlees at vond ik zelf de Griekse keuken erg lekker.
    En Thai is erg lekker, maar ook dat eet ik bijna nooit meer.
    Niet dat ik dat voorheen allemaal wel vaak at…
    En als je vals wilt spelen dan kan je natuurlijk altijd "Fusion" (cuisine) noemen 😉
    Denk dat dat ook is wat ik nu doorgaans eet, al zijn het meer producten/ingrediënten dan echt "gerechten" dus weet niet of dat telt… Verder "Fuse" ik die ook niet echt, maar eet ik ze meer naast elkaar…
    Eet nu eigenlijk vrijwel alleen maar voor de gezondheid. Dat betekend niet dat ik m’n eten niet waardeer, maar het dient nu wel primair een andere functie in mijn leven…

    @ 06:10 "AVG’tje" dat moest ik opzoeken…

    Iemand nog tips voor een goede vegetarische keuken?

    1. De Indiase keuken is echt een aanrader. Vrijwel alle currys zijn vegetarisch en ik vind die persoonlijk heel erg lekker.

      1. Jaa helemaal mee eens! 🙂

  3. wat een leuke video, leuk om marli te zien in de video!

    1. Ah, lief om lezen! Dankjewel Britney!

      1. in het begin dacht ik ook dat irene langer bij proud werkte maar toen je zei dat je mod geweest was dacht ik oja dan werkt marli er langer!

  4. Een boektip bij de 1e vraag:
    ‘Vertel ik het wel of vertel ik het niet’ van Anita Hubner. Er staan veel praktische tips in over wel/niet vertellen op je werk en sociale situaties.

    1. Wat goed! Dankjewel voor het delen!

  5. Om even over vraag een te praten, ik heb het als positief ervaren om het wel te vertellen op mijn werk. Ook nu dat ik meer uren werk omdat ik ziekte van een collega ben aan het werken, Nu kan ik op dinsdag tijdens mijn werk de afspraak met mijn Ambelant begeleider die ik online spreek gewoon op die dag plannen en mag ik op kantoor gaan zitten.

    Liefs Nicole

  6. Super leuk dat mijn vraag aan bod is gekomen en bedankt voor het beantwoorden!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *