Heb je ook altijd te veel rijst gekookt en houd je altijd wel wat over? Zonde om weg te gooien natuurlijk! Of heb je na het eten altijd wel wat trek in wat zoetigs, maar is de vla op? Of hou je gewoon van zoet en is zoet altijd goed! Genoeg redenen voor mij om deze blog te maken, genoeg redenen voor jou om dit recept uit te proberen! Dus, vandaar deze blog: heerlijk! En zo simpel!
Wat heb je nodig:
- witte rijst
- kaneel
- suiker
- eventueel boter
Stap 1:
Schep een beetje witte rijst in een bakje
Stap 2:
Gooi er wat kaneel en suiker overheen
Stap 3:
Roer het geheel door elkaar, eventueel met een beetje boter voor het smeuïge
Zo hoef je geen rijst meer weg te gooien of te bedenken wat je daar nou eens mee moet doen. Nee! Zo maak je van een deel van je hoofdgerecht een heerlijk nagerecht! Nog een beetje nagenieten na het eten. Schep niet teveel rijst in je kommetje, want het vult nogal!
Ga jij het proberen?
Geef een reactie