Upside down pastries, bang voor olie en ontbijt skippen | nieuw

Ohhh, ik heb helemaal zin om meer upside down pastries te bakken. Ja, dit recept blijft er zeker nog even in. Hoe, wat, waar, waarom? Vorig jaar ging dit recept al viraal, maar vandaag zie je het in deze video, terwijl ik vragen beantwoord over mijn ervaring met eetstoornisherstel. Want hoe ga je ermee om wanneer mensen zeggen dat ze niet ontbijten? En wist ik tijdens mijn eetstoornis al zeker dat ik 100% voor herstel wilde gaan? Of zou ik mijn olie voor altijd blijven inruilen voor paaseitjes? Huh? Nou ja, kijk maar snel verder. 

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A’s en meer.

Welke upside down pastry topping (of is het dan een downing?) zou jij proberen?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

2 reacties op “Upside down pastries, bang voor olie en ontbijt skippen | nieuw”

  1. De video was zeker weer fijn om naar te kijken. Vind het mooi hoe authentiek je bent en hoe eerlijk je adviezen dus geeft. Veel herkenning. Dankjewel en veel liefs.

  2. Heel fijne video, Irene. En ik moest erg lachen om je ‘downing’ hihi

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *