Vorig jaar werd er een groen sapje voor mijn neus gezet met de woorden “drink maar op, is goed voor je!” Het was winter, er lag nog sneeuw buiten van de voorgaande dagen en het vroor. Wij stonden op het punt om de kou te trotseren voor een fotoshoot. Zonder jas uiteraard en ik had een heel dunne trui met gaten aan. Ik vond het groene sapje een beetje vreemd, zeker toen ik er achter kwam dat er naast appel ook komkommer en bleekselderij in zat. Dit drankje zou je weerstand een flinke boost geven, dus ik dronk het op en tot mijn verbazing was het nog lekker ook!
Zoiets had ik nog nooit gedronken. Verse vruchtensapjes die ik ken, hebben een dikkere structuur. Dit was mijn kennismaking met de sapcentrifuge. En ik ben overtuigd! Er zitten zoveel goede vitaminen en mineralen in één drankje en het is heel lekker. Daarnaast ook heel handig als je niet zo van groente houdt. Daarom heb ik een video voor jullie gemaakt waarin ik twee sapjes maak met de sapcentrifuge. Alle ingrediënten hebben hun eigen werking, wat ook nog eens een extra betekenis geeft naast het feit dat het gewoon heel lekker is.
Van welke groente en fruit zou jij een sapje maken?
Geef een reactie